TOTAALINTERIEURS OP MAAT

Met oog voor detail, kwaliteit en design
Kom langs in onze conceptshop op de Vindictivelaan 25A in Oostende en laat u inspireren.

Onze ontwerpen

Een interieurontwerp van studio KOGE combineert strakke lijnen met een warme, uitnodigende sfeer.
Als interieurarchitect hebben we oog voor detail en kiezen we zorgvuldig hoogwaardige materialen die elke ruimte naar een hoger niveau tillen.

Wij geloven dat een interieur meer moet zijn dan alleen mooi; het moet ook de persoonlijkheid van de klant weerspiegelen. Daarom luisteren we aandachtig naar uw wensen en vertalen we deze naar een uniek en functioneel ontwerp. Wij zorgen ervoor dat elk detail perfect op elkaar aansluit.

Onze ontwerpen stralen elegantie en comfort uit, waarbij de balans tussen vorm en functie centraal staat. Vertrouw op studio KOGE om een interieur te creëren dat niet alleen tijdloos en stijlvol is, maar ook echt voelt als thuis.

Luxe Woonkamer
Kogé aanpak

Kogé aanpak

Als interieurarchitecten benaderen wij de inrichting van uw interieur met oog voor het geheel, de sfeer, de circulatie…

Na een kennismakingsgesprek waarin we met de grootste aandacht luisteren naar uw wensen, ideeen, leef-/werkstijl… maken wij op basis van uw grondplan of onze eigen opmeting een 3D-studie van uw interieur. Op deze manier krijgt u een duidelijk en realistisch beeld van de mogelijkheden, de materialen, de kleuren, de zichtlijnen…

In de volgende fase begeleiden wij u verder aan de hand van gedetailleerde technische plannen. Zo zorgen we ervoor dat niet alleen het design, maar ook de functionele en technische kant van uw interieur volledig klopt en naar uw wensen is uitgewerkt. Denk maar aan de kastindelingen, de integratie van alle comforttechnieken, de juiste posities van uw schakelaars, lichtpunten en stopcontacten…

Op basis van deze gedetailleerde plannen, een duidelijke timeline en de nodige werfbezoeken en vergaderingen sturen wij het zorgvuldig gekozen team van aannemers aan.
Kortom, wij begeleiden u van A tot Z bij het ontwerpen en realiseren van uw droominterieur.

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen?

De nazorg

Conciergeservice

Wenst u geen zorgen bij het onderhoud van uw tweede verblijf of heeft u graag alles op orde en voorbereid voor uw volgende verblijf?

Wij zorgen met onze conciergeservice voor onder andere:

– de schoonmaak voor en/of na uw verblijf
– frequente controles van uw eigendom wanneer u er niet bent
– sleutelbeheer en de coördinatie van interventies
(onderhoudswerken, meteropnames…)
– ontvangst van eventuele leveringen
– een gevulde koelkast
– …

Logo De Concierge